Το Όνειρο του Νικόλα: Έρευνες – Η «Μαγική» Πλατεία Συντάγματος


Πηγή: Η «Μαγική» Πλατεία Συντάγματος

Όλη η Ελλάδα στο Σύνταγμα… Όχι τόσο οι Έλληνες, όσο η Ιδέα που λέγεται ΕΛΛΑΣ.
Αυτή που είναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ των Μάγων της Πολιτικής που θυσιάζουν έναν ολόκληρο λαό και μια ολόκληρη χώρα στους αποτρόπαιους βωμούς τους….

Πρόσφατα είχα γράψει ένα άρθρο σχετικά με το «Μαγικό» Κέντρο της Αθήνας, δίνοντας μια «Αστυμαγική» χροιά στα καθημερινά τεκταινόμενα. Ας συνεχίσουμε στο ίδιο στυλ…

24 Μαΐου 2007

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν κάνει κατάληψη της Πλατείας Συντάγματος για τον τελικό με τη Μίλαν. Η πλατεία Συντάγματος απέκτησε μια αποκρουστική μυρωδιά, που κάποιοι έσπευσαν να την αποδώσουν στους τόνους … μπύρας που κατανάλωσαν, αφήνοντας μάλιστα τα πεταμένα αλουμινένια κουτιά στους δρόμους, θυμίζοντας ότι οι Άγγλοι δεν χαρακτηρίζονται τυχαία σαν «βρωμιάρηδες».

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, χορηγός του τελικού ξεπούλησε, σύμφωνα με γνώστες του χώρου όμως, οι βιομηχανοποιημένες μπύρες δεν αφήνουν τόση μυρωδιά. Η μυρωδιά όμως της αποσύνθεσης, είναι κάτι που ακολουθεί διάφορες «μαύρες» τελετές, όπου οι Δυτικοί επικαλούνται τα διάφορα για να κάνουν τα δικά τους.

Αυτό που μας ενδιαφέρει στην παρούσα έρευνα είναι το ΚΟΚΚΙΝΟ χρώμα που ντύθηκε η Πλατεία, στις μπλούζες των οπαδών των «Σταυροφόρων»… συγγνώμη Άγγλων ήθελα να γράψω. Και ανάμεσα στα «μπουλούκια» των οπαδών, κάποιες ομάδες πιο «μυημένων» Αστυμάγων μπορεί να έκαναν τα δικά τους … εκεί στις αρχές της Οδού Ερμού, του πιο «Μαγικού» δρόμου της Αθήνας, και κατ’ επέκταση της Ελλάδος.

Ως γνωστόν, στους πιο «ειδικούς» κύκλους, το ΚΟΚΚΙΝΟ είναι το χρώμα της ΘΥΣΙΑΣ, για αυτό και ο Πορφυρογέννητος Βασιλιάς είναι αυτός που θα θυσιαστεί για τον λαό του, αν δεν είναι ιδιαίτερα «μάγκας» για να βάλει στη θέση του στο Βωμό τον «tanist» του, τον δίδυμό του δηλαδή.

Κόκκινο λοιπόν ντύνεται το Κέντρο ενός λαού που πρόκειται να θυσιαστεί…

Και ναι… το ίδιο καλοκαίρι οι Φλόγες της Αβύσσου κατακαίνε τα Ελληνικά Δάση. Κοντά 630.000 στρέμματα ελληνικής γης παραδίνονται τις φλόγες… Η Αγροτική Παραγωγή της Ελλάδος καταστρέφεται, μαζί με 1.500 σπίτια και τη ΘΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ 67 ανθρώπων. Η Κυβέρνηση μιλάει για οργανωμένο Σχέδιο εμπρησμών.

Το 2007 είναι η αρχή της καταστροφής για την Ελληνική Οικονομία … άσχετο αν δεν ήταν ποτέ πολύ ισχυρή.

Και ξεκίνησε από την «μπόχα» της οδού Ερμού…

29 Αυγούστου 2007

Χιλιάδες άνθρωποι φορώντας ΜΑΥΡΑ συγκεντρώνονται στον χώρο της Πλατείας Συντάγματος για να δηλώσουν την οδύνη τους για τα καμένα εδάφη και τους θυσιασμένους συμπατριώτες τους.

Οι άνθρωποι αυτοί όντως θρηνούν, δεν νιώθουν όμως ότι ένα «αόρατο» χέρι τους καθοδηγεί να κηδέψουν την ίδια τους τη χώρα, βάφοντας ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ το κέντρο της… την Πλατεία Συντάγματος.

Γίνεται μια προσπάθεια από «εθνικές» αυτή τη φορά ομάδες «Αστυμάγων» να δώσουν ενέργεια στο Κέντρο για να αναγεννηθεί από τις στάχτες Του.

Έτσι βάζουν έναν φαλλό στο Κέντρο του Κέντρου της Πόλης, άρα και της Χώρας, καλή ώρα όπως οι οβελίσκοι ή ο γνωστός σε όλους Πύργος του Άιφελ που «γονιμοποιεί» τον Ουρανό για να δώσει αγαθά στη Γαλλία.

Έτσι λοιπόν, το Έλατο της Αναγέννησης, το ψηλότερο μάλιστα της Ευρώπης τοποθετείται για τα Χριστούγεννα του 2007 στο Κέντρο της Πλατείας Συντάγματος για να δώσει ώθηση στην Αναγέννηση της Ελλάδος. Μάλιστα στην κορυφή του τοποθετείται και το αποτρόπαιο Σύμβολο εναντίον του Κακού, το Πεντάκτινο Αστέρι του Πυθαγόρα.

Αλλά…

Οι «γνωστοί-άγνωστοι» υπακούοντας σε εντολές που δεν γνώριζαν καν, έκαψαν στις Φλόγες του Μολώχ την προσπάθεια Αναγέννησης της Ελλάδος… μαγικά.

29 Ιουνίου 2011

Οι Μάγοι της Πολιτικής θέλουν να ολοκληρώσουν τη θυσία της Ελλάδος. Η εντολή είναι απλή στα τσιράκια των «Στοών» τους:
Βάψτε ΚΟΚΚΙΝΗ την Πλατεία Συντάγματος. Ο Απόκρυφος θέλει θυσία λαού για να χορτάσει…
Και τα τσιράκια διέταξαν τα δικά τους τσιράκια:
Βάψτε ΚΟΚΚΙΝΗ την Πλατεία… όχι με μπογιά, ούτε με χρώμα, αλλά με ΑΙΜΑ….
Ματώστε όσους περισσότερους μπορείτε, αφήστε το ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ να κυλήσει στην Πλατεία και μη ρωτάτε γιατί…

Και το έκαναν…

Αλλά έχουν Γνώση οι Φύλακες…

© 2011 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος

 Πηγή: Η «Μαγική» Πλατεία Συντάγματος

Περισσότερα άρθρα

About Nick

Official Website www.arkadian.gr
Gallery | This entry was posted in Έρευνες: Παράλληλες Πραγματικότητες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s